Larpintekijjöiden etäresidenssi. Kuvassa tietokoneen näppäimistö ja sormet.

Kirjoitusviikonloppu (etäresidenssi vol 2.) järjestetään 28.2-1.3.2020

Kirjoitatko parhaiten kotona? Eikö leirielämä ole sinua varten? Eikö pääsiäisresidenssi sovi aikatauluihisi? Ei hätää! Järjestämme 28.2-1.3. viikonlopun mittaisen etätyörupeaman, jolloin jokainen saa työstää omia tekstejään yhdessä, mutta yksin.

Edellinen etäresidenssi järjestettiin loppuvuodesta 2019. Sen aikana kirjoittajat saivat kirjoittaa omassa rauhassa, omaan tahtiin, mutta innostamista ja vertaistukea tarjottiin mm. yhteisten kirjoitussprinttien ja lounasstriimien muodossa. Tätä on luvassa myös seuraavassa etäresidenssissä.

Etäresidenssiin voi osallistua omien aikataulujen puitteissa esimerkiksi joko lauantaina tai sunnuntaina. Päivää rytmittävät ohjelmanumerot (mm. wordsprintit ja striimit) ovat myös vapaaehtoisia. Tapahtuman tärkein anti on toimia ulkoisena motivaattorina, jonka turvin edistää omaa projektia.

Etäresidenssin aikana on myös mahdollista järjestää kirjoittajatapaamisia, joissa esimerkiksi kahvilaan, kirjastoon tai jonkun kotiin kokoontuneet kirjoittajat voivat saada motivaatiota ja kannustusta toisiltaan. Näiden tapaamisten järjestämisen jätämme kuitenkin toistaiseksi teille.

Varaa siis kalenterista 28.2-1.3. kirjoittamiselle!

Lisää tietoa tempauksesta saat myös Facebook-sivuiltamme lähempänä tapahtumaa!


Yllä ohjeet Word Sprint -ohjelman käyttöön. Kyseinen alusta tulee olemaan käytössä myös tulevassa etäresidenssissä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *