Virtuaalinen kirjoittajakahvila

Virtuaalinen kirjoittajakahvila jatkuu tänään 8.1. kello 20! Tervetuloa mukaan!

Mikä on virtuaalinen kirjoittajakahvila?

Virtuaalinen kirjoittajakahvila on Larpintekijöiden residenssin Facebook-sivuilla toimiva reaaliaikainen keskustelualusta kirjoittajille. Käytännössä kyse on Aman ja Maijun livestriimivideosta, jossa yhdessä muiden osallistujien kesken keskustellaan siitä, miten kirjoitusprojektit etenevät. Tarjoamme tukea ja tsemppiä, sekä alustan kirjoittamistyössä kohtaamiesi ongelmien yhteiselle pohtimiselle ja ratkomiselle. Livestriimivideon kommenttiosioon voitkin tulla kertomaan, millaisia onnistumisia ja haasteita olet kohdannut.

Aivan kuten varsinaiseen Larpintekijöiden residenssi –tapahtumaan, on virtuaaliseen kirjoittajakahvilaankin tervetulleita kaikenlaiset kirjoittajat. Huolia ja ajatuksia voit tulla jakamaan esimerkiksi kandin, novellin tai vaikkapa näytelmän kirjoittamiseen liittyen. Striimivideoissa keskustelemme sekä kirjoittamisesta ylipäätään, mutta myös erityisesti larppien kirjoittamiseen liittyvistä aiheista. Näissä striimivideoissa ei siis voikaan välttyä larppaamista koskevasta puheesta!

Virtuaalisessa kirjoittajakahvilassa kuulumisten lisäksi keskustellaan myös jostakin etukäteen määritetystä aiheesta. Syksyn 2019 striimeissä keskusteltiin kirjoittamiseen liittyvästä metatyöstä, kirjoittamisen sisältöihin liittyvistä aspekteista (vision välittyminen & tasalaatuisuus), motivaatiopulasta sekä erilaisista kirjoittamista edistävistä työkaluista. Uusia keskustelunaiheita voi ehdottaa meille tänne blogin kommenttiosioon, Facebook-sivujen kautta tai vaikka sähköpostilla.

Livestriimitaltioinnit löytyvät Facebook-sivuiltamme, mutta tarkoituksena on myös kirjoittaa keskusteluaiheisiin liittyen blogopostaukset, joiden yhteyteen lisäämme myös striimivideon. Tähän mennessä olemme julkaisseet kaksi kirjoitusta: Kirjoittamista tukevat työkalut ja Kirjoitustyön tukeminen liveroolipelituotannossa: metatyö (striimitaltiointi + kooste).

Larpintekijöiden virtuaalinen kirjoittajakahvila palaa 8.1.2020

Tuleva aikataulu

Nyt vuonna 2020 tulemme pitämään virtuaalista kirjoittajakahvilaa joka toinen keskiviikko, kello 20. Kahden seuraavan kerran aiheet ovat jo tiedossa:

8.1.2020 klo 20 – Aiheena kirjoitusprojektin aloittaminen

22.1.2020 klo 20 – Aiheena virheet ja mitä niistä opittiin

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *